aecop, aecop catalunya, events, tallers

WORKSHOP INTERNACIONAL AECOP

tallerLa Federación AECOP-EMCC Espanya comença el seu Programa d’Activitats de Formació contínua ( activitats que proporcionen crèdits de formació contínua vàlids per a la renovació de certificacions professionals) amb el primer Workshop Internacional que tindrà com a seu la ciutat de Barcelona.

Aquest primer workshop comptarà a més amb un Segell de Qualitat AECOP que donarà un valor afegit als que les realitzin.

Comencem l’any amb Intel·ligència Emocional i Coaching Executiu per aprofundir en la consecució de millores significatives en les nostres competències professionals i laborals i en les dels directius i líders que vulguin ser un líder coach emocionalment intel·ligent.
Per a això comptarem amb Reuven Bar-On, considerat com el pare d’un dels tres models d’Intel · ligència Emocional més importants a nivell mundial, d’acord amb l’Enciclopèdia de Psicologia Aplicada.

La Intel·ligència Emocional (IE) és un factor clau per a l’èxit en la vida i de manera especial en l’àmbit professional, i influeix directament sobre el benestar emocional. Reuven veu la IE com una sèrie de capacitats que determinen com de bé percebem, entenem i controlem les nostres emocions i expressem sentiments, i que també ens ajuda a entendre com senten els altres ia relacionar-nos amb ells, així com a enfrontar diàriament amb peticions, desafiaments i treball sota pressió.

Una breu definició del model de Bar-On és la capacitat d’entendre i encaminar les nostres emocions perquè aquestes “treballin” per a nosaltres i no contra nosaltres, que ens ajudin a ser més eficaços i reeixits en diferents àrees de la vida. Aquest model està desenvolupat a través de l’experiència de Reuven en psicologia clínica, que li proporciona una visió del comportament humà i professional en una àmplia i contínua mostra de funcionament i rendiment òptim d’una banda , i un funcionament problemàtic i poc reeixit d’altra banda. Els seus 15 factors de l’IE estan basats en més de 33 anys d’investigació sobre grans i diverses mostres al món sencer, i en l’aprenentatge de la relació entre la IE i l’èxit dels
empleats, líders i organitzacions.

Més detalls del taller

Deixa un comentari