aecop, aecop catalunya, artícles, coaching, events, noticies, Sin categoría, tallers

Utilitats de Mentoring&Coaching. Resum.

Utilitats de Mentoring&Coaching. Resum

Experiències i pràctiques en la transmissió de valors i cultura en processos de canvi.

Experiències i pràctiques en la transmissió de valors i cultura en processos de canvi.

Dins del programa d’activitats previstes per a aquest quadrimestre de 2013 de la nostra associació, el passat 30 de setembre es va celebrar un nou taller-col·loqui , tenint com a amfitrió a EADA .

En aquesta ocasió, vam tenir com a convidat a Francisco-Solano Romero, ( SC – 80 AECOP ), Coach Directiu i d’Equips, Consultor en Estratègia, Desenvolupament Directiu, pioner en la implantació de processos i escoles internes de Mentors en Organitzacions .

La sessió es va desenvolupar en bases de tres eixos: tendències empresarials a nivell macro, experiències concretes d’implantació i pràctica diferenciada de rols Coach-Mentor.

Després d’un breu, però interessant, anàlisi de les tendències i diferents escenaris que s’observen en l’evolució del món empresarial i de les Organitzacions, els assistents van obrir un col·loqui i debat per identificar punts crítics de valor afegit dels processos de Mentoring i/o Coaching, de manera diferenciada i comparada, per contribuir a la competitivitat de les empreses.

A continuació, es van exposar quatre experiències o casos d’implantació de processos de Mentoring en companyies multinacionals dels sectors de Tecnologies de la Informació , Consultoria en TIC, Banca i Transport Express Internacional. Amb gran riquesa de detalls, es van presentar els enfocaments de treball , metodologies aplicades i alineament d’aquests processos amb les circumstàncies i objectius de canvi d’aquestes companyies.

Coaching d'Equips a Organitzacions: Claus d'èxit d'un procés.

Utilitats de Mentoring&Coaching. Taller.

Finalment, el grup d’assistents va poder practicar i gaudir de situacions d’entrenament en exercir els rols de Coach i de Mentor, per tal de poder experimentar les diferències de rol, les seves implicacions i complexitats en funció de les característiques de cada projecte .

La sessió va tenir una dinàmica molt participativa i excel·lent valoració final per part dels assistents, en respondre, en contingut i forma, a les inquietuds professionals dels associats.

Finalment, Gustavo Piera, en nom de la Junta, va convidar els presents a participar en el pròxim Celler, el 28 d’octubre, en el qual comptarem amb la presència del president d’AECOP-EMCC a nivell Federació, Roberto Luna.

Deixa un comentari