aecop, aecop catalunya, events, tallers

TALLER PRÀCTIC “El qüestionament de Creences en el Coaching”

Després del congrés de Coaching executiu del mes de Març a València, i d’unes merescudes vacances de Setmana Santa, des Aecop Catalunya tornem amb una activitat que esperem sigui del vostre interès. En aquesta ocasió es tracta d’un taller pràctic en el qual treballarem sobre com qüestionar creences limitants en el marc d’un procés de coaching executiu:

TALLER PRÀCTIC “El qüestionament de Creences en el Coaching”

Facilitat per Jesús Martínez Bustos. President de Aecop Catalunya

Quan? Dijous 12 d’abril de 19 a 21 hores. Lloc: C / Tuset 23-25, 4t

Ajudar a un directiu o directiva qüestionar alguna de les creences que li estiguin suposant algun dels seus objectius en un moment determinat és probablement un dels reptes que abordem en un procés de coaching executiu.

En aquest taller pràctic d’Aecop Catalunya compartirem estratègies cognitives i d’altres índoles que ens ajudin en aquest repte.

Jesús Martínez Bustos exerceix actualment la Presidència de Aecop Catalunya i dirigeix ​​la Xarxa d’especialistes en Desenvolupament focus inside.


Coach Executiu Sènior Certificat per AECOP, llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid, Postgrau en Consultoria experta en Persones per l’IEDE, Postgrau en Desenvolupament de Capital Humà per l’idEC de la Universitat Pompeu Fabra, Programa Avançat en Executive Coaching i Consultoria per al Canvi per ESADE, acreditat en Coaching Relacional per l’Institut Relacional, Acreditat en Neuro Leadership pel Neuro TrainingLab de Wio, especialista en Coaching de Relacions i Sistemes (ORSC) per CRR Group. Porta 13 anys dedicat al Coaching executiu, la formació i la consultoria per al Canvi. Anteriorment Va treballar en l’àmbit de RRHH a Banc Cetelem i Allianz Assegurances.

Activitat sense cost per a socis / es: et demanem que confirmis la teva participació al mail: eventos@aecop-catalunya.com L’aforament és limitat, de manera que et suggerim no triguis la teva inscripció. La inversió per a NO SOCIS és de 20 Euros

Deixa un comentari