aecop, aecop catalunya, cursos, events, jornades, noticies

SESSIÓ DE SUPERVISIÓ GRUPAL I APRENENTATGE EXPERIENCIAL COMPARTIT

Una oportunitat, per a socis i interessats en el coaching d’organitzacions, de descobrir noves eines i enfocaments pràctics d’aplicació immediata, contrastant diferents formes de treballar, des del nivell de cadascú.

CICLO AECOP EXCELENTE 28 mayo 2015

CICLO AECOP EXCELENTE 28 mayo 2015

SESION DE SUPERVISION GRUPAL Y APRENDIZAJE EXPERIENCIAL COMPARTIDO

Com es desenvoluparà la sessió?
Serà una trobada entre Coaches executius de diferents nivells d’experiència en el que generarem una dinàmica breu distribuïts en petits grups.
En cada grup un / a voluntari / a comunicador / a, (prèvia inscripció com a tal) compartirà un resum (5 minuts) d’un cas actual o passat, propi de la seva pràctica real com Coach (o com a estudiant de Coaching), amb la finalitat de descobrir altres enfocaments o mirades diferents a la seva.

A partir del cas presentat i mitjançant una metodologia específica de intervisió creuada, s’indueixen reflexions i diàlegs aclaridors, gràcies al contrast amb altres experiències, el que permet a tot el grup en un curt espai de temps, ampliar perspectives en la forma de treballar, cadascú des de la seva nivell de desenvolupament professional.

Condicions per participar:
Enviar un e-mail ABANS DEL 19 de MAIG a eventos@aecop-catalunya.com indicant si vols participar com a voluntari / a comunicador / ao com a participant del grup de intervisió.
Rebre e-mail de confirmació de realització de l’activitat.

PLACES LIMITADES
Preu No Socis: 40 €
Preus Socis / es de Aecop:
Participants com intervisores: (Subvenció de 30 Euros inclosa en quota) a Pagar: 10 Euros.
Participants com Comunicadors de casos: Entrada gratuïta
* Els estudiants dels programes acreditats per Aecop són considerats com Socis a tots els efectes.

Els comentaris estan tancats