aecop, aecop catalunya, noticies

Seguim en MODE ON!

Després del Fòrum Científic de febrer i el Congrés de març, AECOP estarà present en els esdeveniments més importants de l’any potenciant la difusió del coaching executiu.

I tu? Segueixes en mode on?

T’ho posem fàcil. Participa amb nosaltres i aprofita els excel·lents descomptes que hem aconseguit per als nostres SOCIS.

294f19ce-5be3-4f9e-b5a9-3c9b6bd0319d

AECOP estarà present de manera molt activa en la III edició de Expocoaching, que se celebrarà a Madrid el 15, 16 i 17 d’abril. Tindrem un estand a la zona d’expositors on donarem a conèixer la nostra associació i, sobretot, els avantatges i virtuts del coaching executiu. A més, som els patrocinadors de les sessions de Coaching Exprés.

Tots els socis de AECOP podran assistir a Expocoaching amb un descompte del 20%. Per a això, en comprar les entrades cal utilitzar el codi promocional “ExpoCoaching16”.
6c7cc1ba-ba0c-431-99b3-5e6a00e0158e
Pel que fa a Àgora Benestar, AECOP col·labora com a membre del comitè organitzador i ha aconseguit per als seus socis un descompte del 50%. A l’esdeveniment, que se celebrarà a València els dies 19 i 20 de maig, hi assistiran, entre d’altres, Elsa Punset, una de les principals referències en l’àrea de l’aplicació de la intel·ligència emocional com a eina per al canvi positiu; i Javier Iriondo, escriptor, ex esportista d’elit, formador de HNP consultant, i especialitzat en màrqueting, lideratge i transformació personal.

AECOP participa al programa amb la ponència sobre coaching executiu i benestar en les empreses impartida per José Juan Agudo, Coach Certificat Sènior AECOP, i amb una demostració pràctica de sessió de coaching de la mà de Nevena Vujosevic, presidenta de AECOP Llevant.

S’esperen coaches, responsables de recursos humans, de comunicació, psicòlegs, metges, treballadors socials i educadors. Aquells que influeixen en el benestar de les nostres empreses i, per tant, de la societat.

968569f5-ce54-43a9-b235-a1af6a5e055e

AECOP és Partner Estratègic a la Fira d’Ocupació, un congrés de RRHH i d’Intel·ligència Artificial, que se celebrarà els dies 24 i 25 de maig en la seva primera tanda, i el 15 i 16 de novembre a la segona. Aquest format garanteix que les empreses puguin aconseguir els seus objectius i cobrir necessitats durant tot l’any.

AECOP tindrà un estand a la zona d’exposició, serà la coordinadora de les sessions de coaching solidari, que tant d’èxit van tenir en la convocatòria anterior, i impartirà una ponència dins el programa de l’esdeveniment. Cal assenyalar que a la Fira d’octubre vam comptar amb la visita al nostre estand de la ministra Fátima Báñez, qui ens va felicitar personalment per la tasca altruista realitzada en les sessions de coaching.

En virtut de l’acord amb la Fira, AECOP habilitarà estands per a les entitats que acudeixin amb la seva referència, obtenint més visibilitat que amb la modalitat estàndard. Per a això, els socis de AECOP compten amb el codi “FEEDbyAECOP”, amb el qual se’ls aplicarà el 10% de descompte i les condicions especials de l’espai.

fe214925-5de3-410c-8b15-9b2c4989416b

No ho dubtis !. Si ets coach certificat per AECOP i vols participar en les sessions de Coaching Exprés de Expocoaching i / o en les sessions de Coaching Solidari de FEED 2016, contacta amb nosaltres.
 
En l’última Fira de l’Ocupació de octubre 2015 coordinem les Sessions de Coaching Solidari i va resultar ser una experiència realment enriquidora per als coaches participants. A més, les hores de participació en les sessions es contemplaran com a hores certificades per AECOP acreditat mitjançant document que t’enviarem en els dies posteriors.

Envia’ns un e-mail a aecop@aecop.net amb la següent informació:

– Nom i cognoms
– DNI
– Localitat
– Nombre de coach certificat

INSCRIU-TE JA. PLACES LIMITADES

Els comentaris estan tancats