aecop, aecop catalunya, events, tallers

Resum taller pràctic “Qüestionament de Creences en el Coaching executiu”

El passat dia 12 d’abril, ens vam reunir i vam gaudir del taller pràctic “Qüestionament de Creences en el Coaching executiu” de mà del nostre president Jesús Martínez Bustos.

Primer, vam començar amb una reflexió sobre la importància que tenen les creences per a l’exercici directiu. Després, vam poder veure quines estratègies de qüestionament podem fer ús depenent de com s’ha creat aquesta creença. Seguidament, Jesús ens va fer entrar de ple en la pràctica de dues eines per treballar amb els nostres coachees les creences que els poden estar limitant a l’hora d’aconseguir els seus objectius i estan molt arrelades i són difícils de qüestionar.

En resum, un taller molt pràctic on ens portem dues eines molt potents per al seu ús en el nostre dia a dia amb els nostres clients. D’una banda, els “Diàlegs equilibrants” (on el coachee es posiciona davant la seva creença des d’un costat totalment diferent al tractat normalment) i, de l’altra, el “Mètode les terres” (on entres en el més profund de la creença, generant un fort impacte).

Deixa un comentari