aecop, aecop catalunya, events, tallers

RESUM TALLER POSICIONAMENT PROFESSIONAL DEL COACH

Amb gran satisfacció dels participants, socis i estudiants acreditats per Aecop, el passat dimecres 29 d’octubre s’ha desenvolupat un nou Taller de posicionament professional de Aecop Catalunya a les instal·lacions de EADA.

Aquesta iniciativa de la Junta Directiva, facilitada per Francisco S. Romero, es va contextualitzar a partir dels principis bàsics del Coaching Executiu i organitzatiu per donar pas a un treball de reflexió compartida sobre els principals aspectes i variables que determinen la nostra posició professional en el mercat .
Conclusiones del taller participantes

La dinàmica de treball ha estat molt ben valorada pels participants que, en nombre de 20, van tenir temps per analitzar la seva situació des d’una reflexió individual, treball de grup reduït i posada en comú sobre els objectius que ens volem marcar com coaches professionals, els frens i palanques que percebem per assolir aquests objectius, les alternatives i possibilitats que podem generar, i, finalment, les accions específiques a curt termini que podem començar a dur a terme per apropar-nos cap als nostres objectius.

Participantes y Paco Participantes y Juan Carlos
Posteriorment, aquest treball va ser presentat i recollit davant de tot el grup, i va rebre feedback constructiu per part dels coaches Sèniors presents al taller.

Finalment, Juan Carlos Jiménez, responsable d’acreditacions a Aecop Catalunya, va presentar una iniciativa en el marc del programa Aecop Excel·lent, relacionada amb la intervisió de casos pràctics de coaching, convidant a la participació en la 1a trobada que tindrà lloc el 18 de novembre.

Moltes gràcies a tots els que van participar i esperem veure’ns tots a la propera trobada de Aecop Catalunya.
La Junta Directiva.

Deixa un comentari