aecop, aecop catalunya, cellers, events

Resum del 18è Celler Aecop Catalunya

Aquesta passada setmana celebrem el 18 Celler Aecop Catalunya. En aquesta ocasió en un format comptem amb la participació d’Isabel Martínez Raibal, presidenta de la comissió d’emprenedoria de Fidem (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora)

vam gaudir d’un ambient distès, sense formalismes, i al seu torn combinat amb un aprenentatge compartit on es va posar el focus a:

1.- La importància de les habilitats i competències que ha de tenir un emprenedor.
2.- Aquests traços que comparteixen els emprenedors / as de succés: passió, constància, estratègia, coneixements d’empresa i vendes.
3.- El paper del Coach Executiu a l’hora d’assumir processos de Coaching amb Emprendedors, un paper que combina el donar eines al coachee per empoderar-lo al mateix temps que confrontar-lo.

Imagen1
I aprofitem per dir-te que et reserva el 29 de novembre !!!

Anem a celebrar el 1er Congrés de Coaching Executiu Aecop Catalunya – La contribució del Coaching Executiu al Canvi Organitzacional –

Serà a l’Hotel Front Marítim, a partir del mig dia, i comptem amb ponents ja confirmats com César Fernández, Alex Galofré, Joaquim Rubio (DRH Cofidis), Antonia Arévalo (DRH Lab. Ordesa) entre d’altres …

Tindrem amb nosaltres a… Et donarem més detalls en propers comunicats: horaris, ponents, estructura d’aquesta jornada mediàtica, inversió, etc.

Resum del 18è Celler Aecop Catalunya

Deixa un comentari