aecop, aecop catalunya, events, noticies

Resum de la Doble Activitat del 14 de novembre

La trobada va començar amb la conferència que teníem preparada a càrrec d’Avi Mashiah, “L’art de donar-li la volta a la truita”.

Sens dubte Avi no ens va deixar indiferents. Amb un discurs proper i dinàmic ens va traslladar molts missatges vistos des de diferents òptiques, i per fer dues categories, l’òptica personal i l’òptica de Coach.

Ens va relatar com des de nen, el fet de néixer amb unes mans diferents, “no normalitzades”, va contribuir al fet que aquesta “realitat” amb el temps juagara al seu favor.

aecop-1

També va deixar de manifest com certes professions i / o professionals, com pot ser una infermera, poden exercir aquest paper de Coach i ajudar-nos a entendre’ns i entendre el món que ens envolta.

Un altre dels aprenentatges que ens portem és com per a ell han estat tan útils els recursos de les afirmacions, l’habilitat de pensar en positiu per dur a terme els projectes que emprenia i que emprèn, i com no, passar a l’acció i veure que passa.

I tot seguit, Pilar Burilla, Presidenta de Aecop Espanya, ens va acompanyar en aquest dia i va aprofitar per conèixer una mica més als socis / es de Aecop Catalunya. Amb la seva proximitat i coneixement ens va posar en antecedents d’on som com a Associació de Coaching Executiu i on volem arribar en un pla vista a tres anys.
aecop-2

Aquí us deixem les línies d’actuació fins maig 2018:

1.- Seguir treballant per l’ètica professional i la transparència (àrea ètica)
2.- Consolidar el posicionament de la marca AECOP
3.-Reforçar la relació entre universitats i investigadors / aixà (àrea ciència)
4.- Esforçar-nos en la millora de les nostres certificacions professionals
5.- Renovar els estàndards de la qualitat de la formació (àrea certificacions)
6.- Ampliar el nombre de Coaches voluntaris (àrea solidària)
7.- Consolidar el projecte de gestió territorial
8.- Créixer i expandir-nos. Passar de 12 territorials a 14
9.- Ampliar l’horitzó de col·laboració a l’àmbit internacional

I per acabar, en aquesta roda de preguntes, vam debatre la importància d’adequar les expectatives amb les que vénen els nous alumnes i socis i sòcies es al incorporar-se a Aecop.

Els comentaris estan tancats