aecop, aecop catalunya, events, Fòrums, noticies

Resum 1er FÒRUM DE COACHING EXECUTIU AECOP CATALUNYA BARCELONA 29 – NOVEMBRE – 2017

L’aportació del Coaching Executiu al Canvi Organitzacional.
Benvolguts amics / es,
Ja ha passat una setmana del nostre 1er Fòrum de Coaching Executiu Aecop Catalunya, en què vam ser més de mig centenar de persones les que vam poder assistir, i us volem agrair a tots / es la vostra participació, compromís i generositat en compartir en aquest espai el vostre temps i la vostra experiència.

Jesús Martínez Bustos. President Aecop Catalunya va donar la benvinguda a aquest 1er Fòrum de Coaching Executiu posant èmfasi en el que seria la jornada i com estaria dividida.
Jornada dinàmica, amb ponència a l’inici de la mateixa, seguida de 3 tallers simultanis i diferents perquè tots els assistents poguessin gaudir en funció de la seva experiència o línia d’actuació com coaches; un posterior espai per Networking i una taula de reflexió final.

Resum 1er FÒRUM DE COACHING EXECUTIU AECOP CATALUNYA
BARCELONA 29 – NOVEMBRE – 2017
Resum Esdeveniments Aecop Catalunya.

Cesar Fernández, Director Associat (Líder de la Pràctica de Coaching) en Talengo, va inaugurar la 1a ponència: L’aportació de valor del Coaching Executiu i l’avaluació del seu impacte.
César ens va relatar la importància de quantificar, de recolzar-nos en indicadors de millora perquè es vegi realment l’impacte (ROI) de la intervenció del Coaching a les Organitzacions.
Fer tangible l’intangible. Va ressaltar la importància que el compte de resultats és una conseqüència del que les persones “fan”.

Marcel Genestar i Mayte Galiana.
Perfil Lab. Paraules que canvien ments

David Alonso García.
Coaching per valors. Descobreix i Practica amb “El Valor dels Valors

Alex Galofré
Sikkhona, un viatge cap a l’excel·lència dels equips a través de la comunicació.

Marcel Genestar i Mayte Galiana
Perfil Lab. Paraules que canvien ments. Ens van ensenyar un mètode de 4 passos on vam poder veure com a través del llenguatge construïm realitats que delaten la nostra manera de pensar i de
comportar-nos. Un mètode tan útil per a nosaltres com coaches per aplicar amb els nostres clients / es Coaching per valors.

Descobreix i Practica amb “El Valor dels Valors”. En aquest cas David ens va portar pel sender lúdic en el qual vam poder practicar i seguir aprenent sobre nosaltres mateixos i de com els nostres valors són la nostra brúixola que fa que ens acostem o distanciem de les nostres metes.

David Alonso García Alex Galofré Sikkhona, un viatge cap a l’excel·lència dels equips a través de la comunicació. I Alex ens va demostrar com Sikkhona és un aliat per estimular la comunicació en els equips, cohesionarlos i resoldre conflictes de manera positiva I com a colofó ​​gairebé final Antonia Arévalo (Laboratoris Ordesa). Joaquim Rubio (Cofidis), Silvia Ciurana (CaixaBank). van ser els / les encarregats / es de portar aquesta conversa entre responsables de l’àrea de Persones de les Organitzacions. L’eix principal de debat va ser “El paper de l’Coaching executiu en la transformació organitzacional”.

Cada un / a d’ells / es ens va aportar, des de la seva posició enunciativa, com els processos de Coaching ajuden a transformar les organitzacions en aquests moments d’incertesa en el qual cal donar resposta integrativa a cada persona que compon la nova organització: multiculturalizada, multigeneracional, VUCA (volàtil, incerta, canviant i ambigua), en la qual com ells comentaven els canvis tecnològics i de l’entorn són immensament més ràpids que els canvis a què vam aconseguir adaptar-nos nosaltres com persones. Converses que també van relatar la dificultat i el repte de retenir el talent i com, en definitiva, el Coaching Executiu ajuda a tot això i en el que encara ens queda molt camí per recórrer.

I per finalitzar tots / es els assistents / es vam tenir l’oportunitat de comentar i contrastar amb els ponents les nostres experiències com coaches, d’exposar les nostres pròpies realitats a l’hora de dur a terme processos de Coaching a les Organitzacions i compartir la satisfacció que ens uneix com a facilitadors de canvi i millora en els diferents entorns
organitzatius.

GRÀCIES!
Per apuntar-te, no oblidis enviar el teu mail a: eventos@aecop-catalunya.com
… I NO ET ESTIGUIS ENCARA QUE ENCARA HI HA MÉS !!! T’esperem el proper dia 20 perquè junts fem un brindis abans de finalitzar aquest 2017 !! Serà el dia 20 de desembre (dimecres) a les 19:30. El lloc t’ho confirmarem en breu !! Rep una abraçada de la nostra part, La Junta Directiva AECOP CATALUNYA

Deixa un comentari