aecop, aecop catalunya, artícles, coaching, conferencies, congressos, events, jornades

Resultats de l’EMCE12

Benvolgut soci i company,

Recentment van ser presentats els resultats de l’Enquesta de Màrqueting Executiu 2012, EMCE12, que com saps és la principal enquesta que estudia el nostre mercat i que any rere any és elaborada i generosament compartida pels nostres associats i amics, Jaume baques i Jorge Salines.

En aquesta edició, hem de destacar el majoritari paper que ha tingut la participació de socis de AECOP en la mostra general. Hem de felicitar ja que significa de més obertura i implicació de tots nosaltres, en un estudi que ens ajuda a conèixer la realitat actual de la nostra activitat professional, així com l’evolució que ha seguit en els últims anys. Segons EMCE’12, el perfil del coach actual és el següent:

 • Home / dona, major de 41 anys. Resideix i exerceix a Madrid, té més de 3 anys d’experiència, acreditat per AECOP.
 • Ofereix altres serveis – en especial els de formación.Tiene 14 coachees nous i realitza 108 sessions de coaching.En modalitat individual, presencial i externa.
 • Processos de 8 sessions de 90 minuts/sessió durant 6 meseos. Treballa amb el seu coachee el desenvolupament de vendes, integració en nous equips/projectes i la seva promoció professional.
 • La seva facturació anual de coaching és de 24.123€, a 250 €/sessió.
 • Si no vas poder assistir a la presentació, pots veure l’estudi complet aquí.

  Des de la Junta Directiva, volem recordar-te que reservis a la teva agenda el dia 27 de novembre a les 19h per assistir al pròxim Celler sobre “COACHING EXECUTIU: evolució i visió 2013” en el qual podrem conversar sobre les perspectives des de la visió de tots nosaltres. El Celler estarà col · facilitat per Juan Carlos Jiménez i Francisco-Solano Romero. En els pròxims dies rebràs informació sobre el lloc de trobada.

  Rep una afectuosa salutació de tots nosaltres.
  Francisco-Solano Romero.

  Vicepresident AECOP-EMCC Catalunya

  Associació espanyola de Coaching Executiu-Organitzatiu i Mentoring
  www.aecop-catalunya.com

Deixa un comentari