aecop, aecop catalunya, conferencies, events

Presentació del 3r Women 360º Congress

Benvolgut/a Soci/a,

Dimarts passat dia 13 de setembre a les 12h, es va realitzar la presentació del 3r Women 360º Congress a la Cambra de Comerç de Barcelona. S’hi va presentar la nova edició del congrés, que se celebrarà el 13 d’octubre, i en el qual s’abordaran temes de salut, benestar i empresa enfocats a la dona directiva i empresària.

La presentació va anar a càrrec de la Sra. Rosa Cuscó, Directora de l’Women 360º Congress, la dra. Marina Geli, Coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la UVIC-UCC, ex Consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya i Coordinadora del Comitè Científic del congrés, la Sra. Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​i el Sr. Joaquim Bordas, President de ESADECreapolis.

En l’acte, la Sra. Anna Mercadé va comentar que a més de tractar temes de salut, benestar i empresa, l’objectiu del congrés és donar visibilitat a les dones, a les empresàries i les professionals. Women 360º Congress és una eina per donar impuls al apoderant de la dona, ja que actualment les dones estan més formades, compten amb un estil de lideratge més d’acord amb els temps actuals, i estan preparades per donar el següent pas: estar presents a la presa de decisions de les empreses, les organitzacions i la societat en general, en les estratègies d’alta direcció i gestió del canvi, amb criteris més equitatius, col·laboratius i integrals.
aecop-3er-women-congress
D’altra banda, la directora del Congrés, Rosa Cuscó, ha explicat que aquest any la jornada tornarà a reunir unes 300 directives i empresàries perquè intercanviïn les seves inquietuds i idees en els diferents espais del congrés.

Una altra novetat serà la sessió “Conversa entre elles”, que serà una taula rodona de debat sobre temes d’actualitat entre dones de referència en els seus sectors, segons Sra. Cuscó.
AECOP va estar en la presentació del Congrés i estarà molt present en aquesta edició com a partner, donant suport a aquesta estupenda i necessària tasca.

Rep una salutació de part nostra,
La Junta Directiva Aecop Catalunya

Els comentaris estan tancats