aecop, aecop catalunya, events, noticies, tallers

Obert termini d’inscripció: Primer Workshop AECOP, NO T’HO PERDIS

9fb35-workshopok INSCRIU-TE

DOSSIER INFORMATIU

“Intel·ligència emocional i Coaching Executiu: el model de Reuven Bar-On”

La Federació AECOP-EMCC Espanya comença el seu Programa d’Activitats de Formació Contínua (activitats que proporcionen crèdits de formació contínua vàlids per a la renovació de certificacions professionals) amb el primer Workshop Internacional que tindrà com a seu la ciutat de Barcelona.

Aquest primer workshop comptarà a més amb un Segell de Qualitat AECOP que donarà un valor afegit als que les realitzin.

Comencem l’any amb Intel·ligència Emocional i Coaching Executiu per aprofundir en la consecució de millores significatives en les nostres competències professionals i laborals i en les dels directius i líders que vulguin ser un líder coach emocionalment intel ligent.

Per a això comptarem amb Reuven Bar-On , considerat com el pare d’un dels tres models d’Intel·ligència Emocional més importants a nivell mundial, d’acord amb l’Enciclopèdia de Psicologia Aplicada.

La Intel·ligència Emocional ( IE ) és un factor clau per a l’èxit en la vida i de manera especial en l’àmbit professional. Reuven veu la IE com una sèrie de capacitats que determinen com de bé percebem, entenem i controlem les nostres emocions i expressem sentiments , i que també ens ajuda a entendre com senten els altres ia relacionar-nos amb ells, així com a enfrontar diàriament amb peticions, desafiaments i treball sota pressió. Una breu definició del seu model és la capacitat d’entendre i encaminar les nostres emocions perquè aquestes “treballin” per a nosaltres i no contra nosaltres, que ens ajudin a ser més eficaços i reeixits en diferents àrees de la vida. Els seus 15 factors de l’IE estan basats en més de 33 anys d’investigació sobre grans i diverses mostres al món sencer, i en l’aprenentatge de la relació entre la IE i l’èxit dels empleats, líders i organitzacions.

El workshop estarà orientat en coaching i recursos humans. Reuven abordarà els següents aspectes: com s’apliquen intel·ligentment les eines d’avaluació i desenvolupament; l’ús del “star performance profiling” i el treball amb exemples d’informes individuals i grupals sobre l’aplicació d’aquestes eines per donar suport a la presa de decisions, la formació d’equips i el desenvolupament del lideratge a través del coaching.

A més d’aprofundir en el model IE d’ Reuven Bar-On, ens aproparem al seu MMP (Multifactorial Model of Performance) que va més enllà del model de l’IE cobrint les seves gap , i que arribarà a ser una important eina per ajudar-nos en el gran canvi de paradigma que, segons Reuven, estem a punt d’experimentar.

DETALLS DE L’ESDEVENIMENT

  • LLOC: Hotel Abba Sants, Barcelona
  • Dia: divendres, febrer 7, 2014
  • Horari: de 10h a 14h i de 15:30 h a 19:30 h
  • Hores de Formació Contínua: 8 hores
  • Traducció Simultània

INSCRIU-TE

DOSSIER INFORMATIU

Deixa un comentari