aecop, events, tallers

Nou Workshop octubre 2014 Madrid i València, CARUSO a AECOP

17900-carusoINSCRIU-TE JA! Nou Workshop octubre 2014 Madrid i València, CARUSO a AECOP. Directius emocionalment intel·ligents: coaching executiu i intel·ligència emocional

AECOP celebrarà dos nous Workshops els dies 6 i 7 d’octubre a les ciutats de Madrid i València. En aquesta ocasió, el protagonista serà Caruso, coautor del test d’Intel·ligència Emocional MSCEIT, del llibre El directiu emocionalment intel·ligent, i formador en intel·ligència emocional i Coaching executiu.

El MSCEIT, abreviatura per Mayer, Salovey & Caruso Emotional Intelligence Test, és un test dissenyat per avaluar la intel · ligència emocional entesa com una capacitat. No es tracta d’una mesura d’autoinforme sinó d’una prova d’habilitat les respostes representen aptituds reals per resoldre problemes emocionals. És la primera mesura que proporciona puntuacions vàlides i fiables en cadascuna de les quatre àrees principals de la intel·ligència emocional segons el model de Mayer, Salovey i Caruso:
1) Percepció emocional,
2) Facilitació emocional,
3) Comprensió emocional i
4) Maneig emocional.

A més proporciona una puntuació total de intel · ligència emocional així com puntuacions en dues àrees, experiencial i estratègica, i en cadascuna de les tasques específiques que inclou el test. El MSCEIT és un instrument de gran prestigi a tot el món, que és útil amb fins de desenvolupament personal i professional, formació d’equips, formació interna, selecció de personal, etc

En el llibre “El directiu emocionalment intel·ligent” Salovey i Caruso recorden que recents descobriments suggereixen que les emocions juguen un important paper en els nostres processos de pensament racional i que, per tant, avui en dia és fonamental que líders i gerents aprenguin a controlar les seves emocions, i les dels seus subordinats, no només amb la finalitat que aquestes no controlin de manera negativa el desenvolupament dels mateixos en el treball, sinó que es converteixin en una oportunitat per millorar la interacció i la productivitat de tots els membres de l’equip.

Durant el nostre Workshop, David Caruso ens farà reflexionar sobre aspectes com “Ets capaç de manejar satisfactòriament les emocions dels teus clients durant els seus processos de coaching? I les teves pròpies? És important com et sentis? Estàs en l’estat d’ànim adequat durant la teva sessió amb el teu client? I tu coachee, està en l’estat d’ànim adequat? “enfocant la pràctica en el model d’habilitat d’Intel·ligència Emocional que ens ajudarà a resoldre totes aquestes qüestions i casos pràctics.

Aquest model es basa en 4 habilitats bàsiques:
1) la percepció ajustada i exacta de les pròpies emocions i la s dels altres;
2) l’ús de les emocions per ajudar-nos a pensar i per connectar amb els altres;
3) la comprensió de les causes de les emocions i com canvien;
4) el maneig de les emocions per prendre millors decisions i executar accions efectives. Aquest workshop aportarà tècniques que podrem aplicar en el nostre treball com coaches.
 

PREUS:

– Soci 130 €

– No soci 185 €

– Membre entitat col · laboradora 150 €

– Nou soci 2014: 145 €

– Pack nou soci: 245 €

HORARI:

10h-14h i 15,30h-18,30h

7 hores de Formació Contínua. Activitat amb segell de Formació Contínua AECOP.

DATES i SEUS:

6 octubre MADRID: Hotel AC CARLTON (Passeig de les Delícies 26-proper a Atocha)

7 octubre VALÈNCIA: Hotel PRIMUS VALÈNCIA (C / Menorca 22-proper a Ciutat de les Arts)

Més informació sobre el ponent: www.eiskills.com

Deixa un comentari