aecop, aecop catalunya, noticies

María Teresa Espinosa, nova directora de l’Escola Politècnica Superior de la UEMC

El Consell d’Administració de la Universitat Europea Miguel de Cervantes (UEMC) ha nomenat la professora María Teresa Espinosa Martín com a nova directora de l’Escola Politècnica Superior, en substitució de Francisco José Palacios Burgos, que ha ocupat el càrrec durant els últims cinc anys , i la voluntat és incrementar la seva dedicació a la docència ia la investigació.

El Consell d’Administració ha manifestat el seu agraïment i felicitació per la tasca realitzada durant el seu període de direcció, han informat fonts de la UEMC.

Així mateix, s’ha decidit el nomenament de David Villanueva Valentín-Gamazo com a nou Secretari Acadèmic de l’Escola Politècnica Superior, succeint en el lloc a la nova directora.

La professora Espinosa Martín ha manifestat el seu agraïment al Consell d’Administració de la Universitat, per la confiança dipositada i l’oportunitat que se li brinda per afrontar un “nou i interessant repte en la seva carrera professional, que assumeix amb il · lusió i responsabilitat”.

Assenyala, a més, que s’aproxima la culminació de la implantació de les titulacions de Grau adaptades a l’Espai Europeu d’Educació Superior, “permetent concentrar l’esforç en la qualitat del procés d’ensenyament-aprenentatge, on el principal objectiu és el desenvolupament de competències acords a les necessitats marcades pel mercat laboral”.

María Teresa Espinosa Martín és professora de Matemàtica Aplicada de la Universitat Europea Miguel de Cervantes des de 2004, Llicenciada en Matemàtiques i especialista en Estadística i Investigació Operativa.

Centra la seva recerca fonamentalment en l’àmbit educatiu. Anteriorment ha exercit tasques d’Analista Programador en entitats financeres.

Compta amb una àmplia experiència en gestió educativa, ja que ha ocupat diferents càrrecs a la UEMC, entre els quals cal destacar directora de l’elaboració del pla d’estudis del Grau en Enginyeria Informàtica, coordinadora d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió i del Grau en Enginyeria Informàtica, directora de la Comissió de Projectes Fi de Carrera de l’Escola Politècnica Superior i secretària Acadèmica de l’Escola Politècnica Superior, ja que exercia fins a l’actualitat.

Font: La vanguardia. Llegeix l’article.

Deixa un comentari