aecop, aecop catalunya, noticies

Èxit de participació de Aecop Catalunya al IV Congrés Internacional de AECOP

La setmana passada Federació de Aecop Espanya ha enviat a tots els socis un resum del Congrés celebrat a Madrid.
AECOP Catalunya, la nostra associació, la teva associació, va tenir una participació destacada en el mateix amb l’assistència d’un grup molt actiu, al capdavant del qual va estar la Junta Directiva en ple.

Com és habitual, el dia anterior es va celebrar la Junta de Presidents en la qual va participar Gustavo Piera com a representant de Catalunya. Dijous al matí vam acudir a una excel·lent taula de debat per conèixer la situació de Coaching Executiu a Iberoamèrica de la mà de Roberto Luna (President de FIACE), Ricardo Escobar i Wolfgang Hoffmann, representants de Colòmbia i Veneçuela, confirmant, amb les seves experiències , l’alineament a les pràctiques professionals en els seus països amb les de Aecop Espanya.

Els tallers i sessions paral·leles van estar dirigits a facilitar recursos i habilitats concretes als participants. A la segona jornada, l’estrella va ser Marta Ligioiz que amb la seva presentació sobre com aplicar les bases de la neurociència per dinamitzar l’entorn empresarial, va aconseguir posar en peu a tots els congressistes en un treball pràctic inoblidable i molt aplaudit.

AECOP Catalunya va estar molt present en el congrés. De manera molt especial, es va deixar notar la nostra presència a l’apartat de Comunicacions Orals, en què de 7 presentacions 4 van ser de membres de Aecop Catalunya (Joan Boada, Charo Povedano i Francisco-Solano Romero), sent una d’elles la que va obtenir el premi a millor Comunicació del Congrés votat pels propis assistents al Congrés: “Mentoring: casos pràctics i experiències d’implantació en la transmissió de valors i cultura en processos de canvi” per Francisco-Solano Romero.

Premi a millor Comunicació del Congrés votat pels propis assistents al Congrés: “Mentoring: casos pràctics i experiències d’implantació en la transmissió de valors i cultura en processos de canvi “per Francisco-Solano Romero.

Finalment, Gustavo Piera coordino la presentació de casos pràctics de certificadors, en què intervenia Joan Carles Jiménez com certificador per Catalunya.

Els comentaris estan tancats