aecop, aecop catalunya, events, jornades

Èxit d’acollida al Taller de posicionament professional

Aecop Catalunya1AECOP Catalunya ha posat en marxa una nova iniciativa dirigida als socis que estan en la seva primera etapa professional, amb l’objectiu de facilitar la necessària reflexió sobre com posicionar-se al mercat com Coach professional. El passat 2 de desembre, mitjançant un taller dinàmic i molt pràctic facilitat per Francisco-Solano Romero, Vicepresident de AECOP, els participants van poder treballar de manera activa en concretar els principals reptes i característiques de la situació actual, així com les seves expectatives respecte a AECOP. L’acollida ha estat magnífica i excel· lentment valorada pels socis participants.

Aecop Catalunya 3

Reunión de Socios final de año

En finalitzar el Taller de posicionament, Gustavo Piera, President de AECOP Catalunya va comentar els aspectes més rellevants de la situació actual de l’associació, així com alguns avenços concrets que començarem a gaudir tots molt aviat.

Va destacar l’objectiu de difondre i professionalitzar les pràctiques de Coaching i Mentoring en l’entorn organitzatiu, i els enllaços existents entre l’associació i l’àmbit d’Empreses, Institucions, Universitats, escoles de negoci, associacions professionals …

Actualment comptem amb més de 600 associats, 250 coaches certificats, i més de 20 programes formatius acreditats.

Alhora AECOP és una associació d’àmbit internacional gràcies al seu encaix en EMCC ( Europa ) i la seva aliança amb FIANCE ( Iberoamèrica ) .

Aecop Catalunya 2El 2014 veurem els efectes del programa AECOP Solidària que impulsarà la col·laboració amb ONG , s per fer coaching als seus professionals. D’altra banda, s’ha revisat i actualitzat el codi ètic i deontològic de AECOP per fer-lo més funcional i que estigui al servei dels coaches asociados.Además es van repassar els punts fonamentals del valor afegit d’associar a AECOP, i com aquests aspectes s’orienten a les expectatives dels associats.

Posteriorment, va prendre la paraula el vicepresident, Francisco- Solano Romero per exposar les activitats dutes a terme per AECOP Catalunya des de finals de 2012 fins a la data, havent-se desenvolupat més de 10 esdeveniments en format Conferèncie , Tallers i Cellers. L’organització d’aquests esdeveniments el 2013 sota criteris de respondre a les necessitats concretes dels associats respecte al rol del coach, models i metodologies de treball, ha significat un gran avanç en la percepció d’utilitat d’aquestes activitats per part del soci.
Per finalitzar, es va recordar als presents la importància de comptar a Barcelona amb la realització del primer Whorkshop Internacional, organitzat per Federació AECOP EMCC Espanya, que tindrà lloc el divendres 7 de febrer i que comptarà amb la participació de Reuven Bar-On

Deixa un comentari