aecop, aecop catalunya, congressos, events

Excel·lent acollida i crítica del V Congrés Internacional AECOP de Coaching Executiu

El major esdeveniment de coaching executiu de l’any
Aecop va celebrar la passada setmana el seu congrés anual a València amb més d’un centenar d’assistents i un grup selecte de ponents, les conferències van ser molt aplaudides.
La Universitat de València, a través del seu vicerector de Cultura i Igualtat, va ser l’amfitriona acollint aquest esdeveniment en el Centre Cultural La Nau, marc incomparable que va comptar amb la presència de l’Ajuntament de València i la Diputació en l’obertura de l’esdeveniment i que evidencien aquest excel·lent moment. Aquest suport institucional suposa que les entitats públiques també valoren el coaching executiu i reconeixen els seus beneficis a les organitzacions.

Ponents de la talla de Judith E. Glaser, una veritable autoritat mundial en Intel·ligència Conversacional, les paraules van ser molt aplaudides pels congressistes, explicant amb tot detall en què consisteix aquest tipus d’Intel·ligència i els beneficis que suposa a nivell personal i organitzacional. Ens va mostrar que escoltar i escoltar per connectar són coses molt diferents i va assegurar que els éssers humans “necessiten connexió i la intel·ligència conversacional està dissenyada per millorar la connexió amb altres persones”.

V Congreso Internacional AECOP de Coaching Ejecutivo

V Congreso
Internacional AECOP de Coaching Ejecutivo

Ania Lichota, considerada Jove Líder Europea entre els 40 menors de 40 anys més influents, va ser una altra conferenciant internacional. La seva experiència personal de com superar els mals moments vitals i sortir reforçat, no va deixar indiferent a ningú.

Un altre dels conferenciants més aplaudits va ser Alfonso Alcántara, qui amb el seu peculiar sentit de l’humor va revisar el coaching executiu i explico com gestionar la seva millora mitjançant projectes de motivació i dinàmiques participatives.

La representació de FIACE, la Federació Iberoamericana de Coaching Executiu, vi de part de Fernando Gil, president de l’Associació Peruana de Coaching, que va parlar als congressistes sobre el Test d’Benziger.

Per als coaches executius és fonamental conèixer de primera mà l’experiència de les EMPRESES que utilitzen el Coaching executiu. Al Congrés aquestes experiències van estar presents des d’un doble enfocament: la visió de l’empresa i la visió del Coach. La visió de l’empresa la van aportar Carmina Guitard, d’Associació Espanyola de Coaching Executiu-Organitzatiu i Mentoring 644315838 prensa@aecop.net

www.aecop.net

V Congreso Internacional AECOP de Coaching Ejecutivo

V Congreso
Internacional AECOP de Coaching Ejecutivo

ORANGE, i Vicente Sanz, de CONSUM Cooperativa Valenciana. La del Coach va arribar de la mà de dos coaches sènior de AECOP i membres de l’equip de certificadors: José Juan Agudo i José Mª Gasalla AECOP Catalunya va estar molt ben representada amb un nodrit grup de socis (veure foto de grup en la clausura), participant activament amb tallers i Comunicacions Lousie Schubert, Charo Povedano, Gustavo Piera, Francesc S. Romero, Leticia Mosteo, Juan Carlos Jiménez, Mery Gran i Bryan Sevilla. Ha estat la participació i implicació més majoritària de Aecop Catalunya en els últims anys.

Tot això amb tallers transversals, sopar celebració del 15 aniversari del naixement de AECOP i un congrés immers en l’avantsala de les conegudes Falles.

De fet, la clausura es va celebrar en un balcó de la plaça de l’Ajuntament, on els congressistes van gaudir en primera línia d’una mascletà, lloc que es va aprofitar també per al lliurament de carnets als nous coaches certificats AECOP i els premis convocats al congrés (millor pòster, millor comunicació i llibre més venut)

V Congreso  Internacional AECOP de Coaching Ejecutivo

V Congreso Internacional AECOP de Coaching Ejecutivo

V Congreso  Internacional AECOP de Coaching Ejecutivo

V Congreso Internacional AECOP de Coaching Ejecutivo

Els comentaris estan tancats