aecop, aecop catalunya, conferencies, events, llibres

Els desafiaments del Coaching Executiu en les empreses del futur

Estimats socis i sòcies i amics,

Ja estem a 3 de Febrer, el que significa que hem deixat enrere el primer mes d’aquest any 2018. Segur que ets dels i les que et poses objectius a principis d’any (mal aniria si sent coaches no ho féssim oi?) i és per això que tenim una bona notícia per a tu. Com gairebé amb certesa un dels teus objectius és seguir formant-te i aprenent tenim preparada la primera activitat de l’any en aquesta línia … amb una sorpresa al final!

En aquesta ocasió, i per inaugurar l’any, farem una activitat doble: La conferència / col·loqui: “Els reptes del Coaching Executiu en les empreses del Futur” i … redoblament de tambors … La presentació del Llibre “L’Empresa Camaleó”

“Els desafiaments del Coaching Executiu en les empreses del futur” + Presentació del llibre: “L’Empresa Camaleó” # EmpresaCamaleón

Quan? Dimarts 27 de Febrer de 19 a 20:30 hores! Lloc per confirmar

Saps en quin punt es troba la companyia per a la qual treballes? Saps si estàs preparat / a per liderar al teu equip en aquest nou camí o que s’espera de tu com a Líder? Saps com provocar aquest salt evolutiu que necessiten les organitzacions?

En la nostra activitat de Aecop Catalunya tindràs resposta a aquestes preguntes directament dels seus autors: Jordi Salinas i Antonella Fayer.

Jordi és emprenedor, escriptor, pilot i químic. Fundador del Grup Atresora, especialitzat en formació, coaching i lideratge. Cofundador de Lider-fes-GO !, escola per a l’acreditació de coaches professionals.

És Màster Certified Coach (MCC) per ICF i Sènior

Coach per AECOP, reconegut com un dels 10 millors coaches espanyols (Top Ten Management Spain). Autor de “La noia dels ulls del color de la meva piscina” i coautor de “Despullant l’ànima del Directiu”

Antonella és Coach, psicòloga, professora, conferenciant, inquieta per naturalesa … Fundadora de Fayercoach projecte destinat a ajudar a les organitzacions a transformar-se, respondre a la incertidubre i créixer. Amb més de 16 anys d’experiència en el desenvolupament de persones, vuit com a especialista en lideratge i Coach Intern en ENG.

I això … la sorpresa: el sorteig de dos exemplars “l’Empresa Camaleó” signat pels autors! … T’esperem …

Activitat sense cost: et demanem confirmis la teva participació al mail: eventos@aecop-catalunya.com L’aforament és limitat, de manera que et suggerim no triguis la teva inscripció.

Deixa un comentari