aecop, aecop catalunya, artícles, coaching, events, noticies, tallers

Coaching d’Equips a Organitzacions: Claus d’èxit d’un procés. Resum

Coaching d'Equips a Organitzacions: Claus d'èxit d'un procés.

Coaching d’Equips a Organitzacions: Claus d’èxit d’un procés.

Coaching d’Equips a Organitzacions: Claus d’èxit d’un procés

El passat dimarts dia 9 de Juliol , a AECOP Catalunya vam poder gaudir d’una extraordinària sessió, facilitada per Emilio Ronco, Consultor i Coach en Estratègia, Organitzacions i Equips.

La reunió es va celebrar a EADA, en una sala completament plena de socis i professionals d’empresa en la qual, durant gairebé tres hores, Ronco va anar desgranant els conceptes claus sobre els quals té sentit parlar de Coaching d’Equip: aportació de valor als resultats i estratègies empresarials.

Amb un estil directe, aportant experiències i metodologies contrastades (CORE) es va guanyar al grup de participants, que van demostrar el seu gran interès per conèixer i contrastar experiències amb múltiples intervencions durant tota la sessió de treball.

A nivell de continguts, els punts més rellevants van ser els relacionats amb els Indicadors de procés en Coaching d’Equip en Organitzacions, les diferències entre Teambuilding i TeamCoaching, clarificació dels Reptes d’un procés, els diferents nivells d’intervenció en l’organització i Factors Crítics d’Èxit (FCE) a tenir en compte.

Tot això va adquirir un gran valor en presentar i compartir, amb gran generositat i riquesa de detall, l’aplicació d’aquests aspectes en un cas pràctic d’èxit en una multinacional química.

Coaching d'Equips a Organitzacions: Claus d'èxit d'un procés.

Coaching d’Equips a Organitzacions: Claus d’èxit d’un procés.

La sessió es va quedar curta a tenor de l’excel · lent valoració realitzada pels participants en el tancament de la mateixa, confirmant, així l’alineament dels continguts dels últims esdeveniments en relació amb l’interès dels associats.

Finalment, Francisco S. Romero, en nom de la Junta, anunci el llançament d’un calendari d’activitats per setembre-desembre 2013, en el qual destaca la jornada de Workshop que la Federació AECOP EMCC Espanya celebrarà a l’octubre a Barcelona.

Deixa un comentari