aecop, aecop catalunya, events, jornades

CICLE DE SESSIONS DE SUPERVISIÓ GRUPAL I APRENENTATGE EXPERIENCIAL COMPARTIT

OPTIMITZANT LA NOSTRA PRACTICA PROFESSIONAL

AECOP Catalunya organitza el CICLE DE SESSIONS DE SUPERVISIÓ GRUPAL I APRENENTATGE EXPERIENCIAL COMPARTIT. Una oportunitat, per a socis i interessats en el coaching d’organitzacions, de descobrir noves eines i enfocaments pràctics d’aplicació immediata, contrastant diferents formes de treballar, des del nivell de cadascú. AQUESTA ACTIVITAT ESTA INCLOSA EN LA QUOTA DE SOCI.

SEGONA SESSIÓ: 17 DE MARÇ 2015 a les 19,30 h

Lloc: Aula 54 d’EADA, C/ Aragó 204, Barcelona

juan_carlos_jimenez Sessió conduïda per Juan Carlos Jiménez Coach:
Supervisor i Psicòleg Coach Membre del Comitè d’Acreditacions Professionals de AECOP/EMCC Espanya i de la junta directiva de AECOP CATALUNYA.

És Coach Professional Sènior certificat per AECOP/EMCC, llicenciat en Psicologia Organitzacional (UB) Diplomat Superior en Direcció i Desenvolupament de RRHH (ESADE) i Psicòleg expert en coaching, acreditat pel Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Exerceix com a Supervisor i Mentor de Coaches, com a director tècnic de projectes de Coaching organitzatiu, i des de fa 14 anys, com Psicòleg Coach Executiu en l’àmbit del Coaching de direcció i d’equips en processos de transformació.

Amb la col·laboració de membres de l’equip de projecte AECOP EXCEL·LENT i de la Junta Directiva d’Aecop Catalunya.

SESSIÓ DE SUPERVISIÓ GRUPAL I APRENENTATGE EXPERIENCIAL COMPARTIT

Com es desenvoluparà la sessió? Serà una trobada entre coaches executius de diferents nivells d’experiència en el qual generarem una dinàmica breu distribuïts en petits grups. A cada grup un/a voluntari/a comunicador/a, (prèvia inscripció com a tal) compartirà un resum (5 minuts) d’un cas actual o passat, propi de la seva pràctica real com Coach (o com a estudiant de Coaching), amb la finalitat de descobrir altres enfocaments o mirades diferents a la seva. A partir del cas presentat i mitjançant una metodologia específica de intervisió creuada, s’indueixen reflexions i diàlegs aclaridors, gràcies al contrast amb altres experiències, el que permet a tot el grup en un curt espai de temps, ampliar perspectives en la manera de treballar, cadascú des del seu nivell de desenvolupament professional.

Condicions per participar:

  1. Enviar un e-mail ABANS DEL 16 de MARÇ a eventos@aecop-catalunya.com indicant si desitges participar com a voluntari/a comunicador/a com a participant del grup de intervisió.
  2. Rebre correu electrònic de confirmació de realització de l’activitat.
PLACES LIMITADES
Socis/es de Aecop: PREU INCLÒS EN LA QUOTA
No socis/es: 40 Euros

Els comentaris estan tancats