certificacions

certificacions AECOP

Una de les tasques fonamentals de AECOP Catalunya, és la de certificar als professionals que per la seva formació i experiència puguin aconseguir alguna de les tres classes de certificació, des coach certificat passant per professional executiu i sènior. En aquests moments la nostra certificació està en procés d’homologació (amb les condicions específiques que s’estableixin) a nivell Internacional per la EMCC (European Mentoring and Couching Council). Amb aquesta certificació de caràcter Internacional, pretenem poder donar un segell de qualitat als coaches Associats que els permeti acreditar-ho davant dels seus clients i alhora des de l’Associació puguem oferir la llista de coaches certificats a aquelles empreses que ho demanin.

Un altre aspecte a tenir en compte és la cada vegada més necessària supervisió d’algun procés de coaching per part d’algun coach certificat sènior. Aquest servei que ofereix l’Associació i que està directament relacionat amb una de les exigències de continuïtat en els processos de coaching en les nostres competències bàsiques com a coach, té cada vegada més interès per part dels Associats i permet que aquests escullin entre algun dels coaches certificats el que més els atregui per perfil o experiència.

nivells de coaches acreditats per aecop i requisits per a l’acreditació

Conscients que la qualitat dels serveis de coaching és la principal i imprescindible condició perquè el coaching sigui conegut i valorat per la societat, la Junta Directiva de AECOP ha posat en marxa el Servei d’Acreditacions de Coaches AECOP, amb els nivells de Coach associat Certificat, Coach Professional Executiu Certificat i Coach Professional Sènior Certificat.
Les certificacions professionals de Coaches de AECOP responen a requisits que atorga el mercat. Per AECOP no és rellevant l’escola de coaching de cada Coach, sinó si el Coach té o no els requisits de formació i experiència demanats per a cada nivell i que en definitiva han estat contrastats en el mercat.
El procés d’acreditació es realitza amb total transparència i amb criteris rigorosos. Tant l’anàlisi de la documentació, com l’entrevista posterior d’acreditació, són realitzades per Coach Senior totalment capacitats i avalats per AECOP.

Coach Associat certificat

Coach Professional Executiu Certicicat

Coach Professional Senior Certificat