aecop, aecop catalunya, events, jornades

ASSEMBLEA ANUAL DE AECOP CATALUNYA

El passat dijous dia 11 de desembre, la nostra associació ha celebrat l’assemblea anual a la qual estaven convidats tots els socis.
L’assemblea va tenir l’habitual to proper i relacional que ens caracteritza, més enllà dels aspectes formals d’un acte associatiu d’aquest tipus. Durant dues hores, a través de les diferents intervencions dels membres de la Junta, vam poder revisar l’evolució de l’associació des de l’última assemblea i les perspectives per al 2015.

En l’informe de gestió, es va revisar la situació actual de AECOP cat, presentant importants conclusions com la consolidació del nombre de socis, millora de la situació econòmica i un calendari de cellers, tallers i esdeveniments en auge, mantenint la intensitat dels continguts i la mitjana d’assistència de socis i convidats. A més, es va presentar als nous components de la Junta, Jesús Martínez i Mercè Espinosa, que han cobert les baixes, per motius propis, deixades per Laura de Miguel i Xavier Ollé.

En el capítol d’activitats per a 2015, es va presentar el calendari d’esdeveniments previstos, en els quals destaquen el Congrés de la Federació al febrer i dues novetats molt especials: l’inici del projecte d’Aecop Excel·lent per al 5 de Febrer i la celebració de les primeres Jornades de Aecop Catalunya previstes per al mes d’abril.

El projecte de Aecop Excel·lent és una iniciativa que pretén cobrir la necessitat de compartir experiències, dins d’un marc de supervisió grupal oberta i des d’una metodologia de intervisió i contrast. D’altra banda, les Jornades de Aecop Catalunya tenen com a objectiu arribar a ser l’esdeveniment de referència anual de la nostra associació. De tot això, s’anirà informant progressivament al conjunt dels associats.

L’assemblea es va desenvolupar amb un alt grau de participació i satisfacció per tots els presents.

Finalment, la Junta Directiva va tancar l’assemblea agraint l’esforç i participació de tots en la consolidació de Aecop Catalunya i transmetent un missatge d’optimisme per seguir creixent junts en 2015.

Els comentaris estan tancats