aecop, aecop catalunya, congressos, events, noticies

AECOP Espanya revisa l’art del Coaching Executiu en el seu congrés internacional

1

AECOP Espanya revisa l’art del Coaching Executiu en el seu congrés internacional

Madrid ha acollit el IV congrés internacional de coaching executiu, organitzat anualment per l’Associació Espanyola de Coaching Executiu-Organitzatiu i Mentoring, AECOP Espanya. Sota el lema, “Coaching executiu: millors professionals, millors empreses”, ponents nacionals i estrangers han abordat diferents aspectes d’aquesta disciplina al llarg de dos intensos dies.
 
2

Alguns dels conferenciants més aplaudits han estat Todd Kashdan, professor universitari, psicòleg, conferenciant, investigador i escriptor; Lizz Hall, coach, conferenciant, editora, periodista i escriptora; Eduardo Jaúregui, doctor en Ciències Polítiques i Socials; Marta Ligioiz, màster europeu en Neurociències; Mireia Vidal, International HR Director a Google; o José Mª Chiarri, de Reale Assegurances.
 
Marca Professional personal, humor i emocions positives, Mindful Coaching o abordar l’alt rendiment del Coaching executiu des de la Neurociència són alguns dels temes que van tractar els ponents. També cal destacar les Experiències Iberoamericanes emmarcades en la FIACE, Federació Iberoamericana de Coaching Executiu, que sorgeix de AECOP Espanya amb la intenció d’internacionalitzar el rigor i l’excel·lència en la pràctica del Coaching Executiu a Iberoamèrica. En elles, van participar Ricardo Escobar, president de l’Associació Nacional de Coaching de Colòmbia; i Wolfgang Hoffmann, representant a Veneçuela.
3

4
En el congrés, també hi va haver temps per a casos pràctics en empresa i espais oberts als congressistes ia les escoles per exposar idees i projectes, mitjançant la presentació de pòsters i comunicacions orals.

El IV Congrés Internacional de Coaching Executiu AECOP s’ha convertit en un fòrum ineludible per intercanviar i divulgar idees, aportant coneixements i eines que busquen l’excel·lència en el coaching executiu.
 
Patrocinadors IV Congrés AECOP

Deixa un comentari