junta directiva

Des del primer moment de la creació de l’Associació AECOP Catalunya constituir la Junta Directiva un grup de persones que al marge de la seva dedicació a la gestió de les persones en les organitzacions, també desenvolupen la funció de coach per als seus clients. Formant un equip compacte i il·lusionat per tal d’aconseguir desenvolupar el projecte de AECOP Catalunya convertint-se en un referent entre els professionals.

Jesús Martínez

President

Especialista en desenvolupament de Persones. Director de Focus Inside. Col.laborador de l’Institut Relacional. Coach Executiu Sènior Certificat per AECOP (CS 92). Llicenciat en C.C. econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid, Diploma de Postgrau Especialista en Consultoria de Persones en IEDE, Postgrau en Formació i Desenvolupament de RRHH a idEC (Universitat Pompeu Fabra), Programa especialitzat en Executive Coaching i consultoria per al Canvi a ESADE i PNL Practitioner en Talent Institut. Programa de Neuro Leadership per WIO.
Ha estat Consultor de Formació en Allianz Seguros, Director de desenvolupament i formació de RRHH a Banc Cetelem, i Director de Development Systems a Barcelona. Actualment col·labora amb la BSM (UPF) com a ponent i tutor en el Diploma en Coaching Executiu i Personal, amb la Universitat Politècnica de Catalunya com a professor de emprenedoria en el Màster de Mobile Apps Design, amb la Universitat d’Andorra en el postgrau d’assessorament tècnic comercial, i amb la Universitat d’Alcalá d’Henares en el Màster de desenvolupament directiu i Lideratge.

M. Isabel Acera

Vicepresidenta i responsable d’estudiants

Es Psicòloga i Coach Executiva i Personal. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb el Postgrau en Coaching a l’Entorn Laboral per la IL3 de la Universitat de Barcelona. Especialitzada en Coaching Relacional, per l’Institut Relacional de Barcelona. Amb Certificació com a Facilitadora de Sikkhona® en processos de creació i desenvolupament d’equips d’alt rendiment. Especialitzada en Lego Serious Play® en Design Thinking & Service Design per l’Institut IL3 de la Universidad de Barcelona i Tècnica professional en Mindfulness.
Coach associada i certificada per AECOP.

Actualment Socia y Co-fundadora de l’empresa Hazlo Dyferente, dedicada a realitzar experiències d’aprenentatge amb valor afegit a organitzacions i particulars. El seu objectiu és crear formació que generi canvis reals i duradors. Els seus clients són de diferents àmbits i sectors. També com a col·laboradora amb diferents entitats formatives impartint formacions i processos de coaching i com a col·laboradora docent per la FUB. Membre de Taktic-us, entitat que es dedica a oferir programes y processos de coaching personal i grupal per a la millora de tots els àmbits de la vida d’una persona.

Amb esperiència durant més de 8 anys al món dels Recursos Humans, l’ha portat a conèixer la necessitat de les persones en la millora de les seves competències per al seu bon desenvolupament professional i la seva adaptació als canvis que succeeixen al món laboral actual. També del contacte que ha tingut amb empreses de diferents sectors, ha pogut comprovar l’importància de tenir uns equips de persones preparats en tots els sentits per al millor funcionament de la seva empresa i millora de la eficiència.
E-mail: M. Isabel Acera

Jordi Cegarra

Secretari

Grau en Economia per la Universitat de Barcelona.
Postgrau en Coaching a l’entorn Laboral per la Universitat de Barcelona.
Postgrau en Programació Neuro-lingüística (PNL) per la Universitat de Barcelona.
Programa de Direcció Avançada en Recursos Humans per ESADE.
Certificat en coaching executiu per MGSCC.
Certificat en entrevista per competències.
Coach certificat per AECOP.
Exerceixo com a coach executiu des de l’any 2013, acompanyant a Directius. Especialista en lideratge i habilitats directives.

He estat directiu que una entitat financera, liderant equips comercials i sent el responsable de la Gestió i Desenvolupament de totes les persones del banc; dissenyant processos de selecció interna, plans de desenvolupament directiu i plans formatius. Així com, realitzant processos individuals de mentoring.

Membre del Comitè Executiu de AECOP CATALUNYA.
Mentor del Programa de mentoring d’ESADE.
E-mail: Jordi Cegarra

Joan Carles Andres

Tresorer

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses,
Master en Coaching Personal i Executiu per la Universitat Pompeu Fabra.
Master Trainer en Programació Neurolingüística,
Postgraduat en Gestió de Recursos Humans per EADA Business School
Postgraduat en assessorament Financer per IDec (Universitat Pompeu Fabra)
Certificat per la European Financial Planning Association com a European Financial Planner.

Exerceix com a Coach executiu, Formador i Consultor de Desenvolupament de Persones, des de l’any 2012. Soci fundador d’Inncoach, Col·laborador de diverses Consultores d’àmbit nacional de Desenvolupament de Persones en les Organitzacions. Prèviament es va dedicar durant 15 anys al sector financer, en diversos àmbits de responsabilitat, dirigint en els darrers 8 anys equips de d’assessors i Gestors comercials.
E-mail: Joan Carles Andres

J.Carlos Jiménez Remedios

Aecop Excelente i Certificador

Llicenciat en Psicologia Industrial (UB)
Màster en Direcció i Desenvolupament de Recursos Humans (ESADE)
Coach sènior certificat per AECOP
Exerceix com a coach executiu des de fa 11 anys, col.laborant per diverses organitzacions
És expert en Coaching Grupal i Desenvolupament Organitzacional i ha estat directiu de RRHH en diverses empreses, entre elles Telefónica, com Consultor-Màster per a Espanya de Projectes Estratègics de Gestió del Canvi i Innovació.
Col.laborador docent del COPC, BLC Human Coaching-Universitat Antonio de Nebrija, i altres institucions, és autor de diverses publicacions especialitzades.
Membre del Comitè Executiu de AECOP CATALUNYA i, al Col.legi Oficial de Psicolegs de Catalunya de la Junta Directiva de l’SPOT, i Coordinador del Grup de Treball “Coaching i Psicologia en les Organitzacions”.
E-mail: J.Carlos Jiménez Remedios

Toni Cátedra

Responsable de comunicació

Llicenciat en Psicologia de les Organitzacions per la U.A.B ( núm. col. 23.333), Màster en Direcció i Gestió de RRHH per E.A.E, i Postgrau en Coaching a l’entorn laboral per la U.B (IL3). Coach acreditat por AECOP ( CA191) i soci de CATEDRA COACHING, com a consultor, formador i Coach, especialment per equips comercials. Quina és la meva contribució? Fer la vida més fàcil a les organitzacions i les persones perquè aconsegueixen el que volen. Treballo per empreses públiques i privades de diferents àmbits: educació, laboratoris, automoció, cosmètica … i també com a col·laborador per diferents consultores i empreses de formació.

Abans de dedicar-me professionalment a la formació i el coaching executiu, gran part de la meva vida laboral s’ha donat en el mon dels RRHH i he estat Director Comercial Regional a Alta Gestion ETT S.A. El fet de passar per diferents posicions dins departaments comercials ha significat per mi treballar competències i habilitats orientades a persones i resultats.

Entre d’altres formacions d’interès destacaria: PNL Practitioner per Talent Institute; Formació en Coaching d’emprenedoria d’alt impacte per Excellent Research Institute; Formació Gestalt en microexpressions facials; Formació amb Giorgio Nardone en Teràpia Breu Estratègica; Formació en Rols d’equip Belbin ( Belbin ); Formació en oratòria “ Conquista con la palabra” per lnstituto Impact”
E-mail: Toni Cátedra

Ana Fernández

Responsable d’events

Especialista en Desenvolupament Executiu, Lideratge i Gestió d’Equips, un acompanyament en la pràctica per identificar i desenvolupar les metodologies, habilitats i oportunitats que permetran al directiu aconseguir majors èxits professionals, tant en l’àrea comercial com amb els seus equips.
Actualment és Sòcia Directora a Barna Consulting Group, on desenvolupa les àrees de consultoria comercial, de formació són, coaching i mentoring des de la seva incorporació l’any 2001. Realitza nombrosos projectes per a Comitès de Direcció, Directius, Xarxes de Venda i Emprenedors. S’ha epecializado en diferents sectors d’activitat destacant Retail, Banca, Serveis i Gran Consum.
Anteriorment ha desenvolupat la seva experiència professional en RRHH a l’empresa Crèdit i Caució a Madrid.
Ha estat Membre del Top Ten Business Cosnuting Spain.
És Doctora en Direcció d’Organitzacions per la Universitat de Navarra i Llicenciada en Filosofia per la mateixa Universitat on també ha estat Membre Investigador de Institut Empresa i Humanisme.
Ha publicat el Llibre “Consultor, per què no?” L’any 2005 i nombrosos articles en revistes especialitzades i xarxes socials.
L’apassiona el cinema i la innovació i creativitat en la formació i el coaching executiu.

Toni Cervantes

Especialista en formació, desenvolupament i gestió d’equips
Coach Associat per AECOP. Certificació ACC (ICF). Diplomat en Administració i Gestió d’empreses (EUNCET), Màster en Project Management IL3-UB i Màster internacional Lideratge i coaching organitzatiu (EADA). Altres formacions Practitioner en PNL – Gestalt, Formació de Formadors i presentacions eficaces (Manum)

Actualment és Cap de Formació i Desenvolupament a l’empresa Lidl on desenvolupa les àrees de formació, seguiment i control dels plans de formació. A més, imparteix formacions per a equips de vendes.
Facilitador, coordinador i organitzador dels processos d’identificació de talent intern / extern.
Informar l’estat d’implementació dels plans de desenvolupament individual
Amb experiència en diferents sectors destacant la banca, distribució al detall i indústria línia blanca
Anteriorment ha desenvolupat la seva experiència professional en Direcció d’operacions en Electrolux i administració en Banc Sabadell
L’apassiona el cinema i viatjar