equip col·laborador

A causa de la limitació que ens estableixen els Estatuts de l’Associació, pel que fa al nombre de membres de la Junta Directiva, hem creat l’Equip Col·laborador format per persones Associades que mitjançant la seva participació i implicació en el projecte fan possible assolir els objectius que ens hem marcat. En aquests moments comptem amb la participació de les següents persones i esperem en un futur pròxim aconseguir que aquest equip vagi augmentant amb nous associats.

Angélica Morales Arizmendi

Col·laboradora i Assessora de Marketing

Coach Transpersonal:
Llicenciada en Educació amb postgraus en diverses disciplines com: Mètodes i Models d’Aprenentatge i Investigació Educativa, Jesuïtes Mèxic, un MBA Barcelona-Nova York i estudis avançats en Filosofia, Teologia. Formacions en programes de Coaching Cognitiu, Sistèmic, Executiu i Transformacional.
La meva experiència professional en entorns educatius, el coneixement i interès per la mística i espiritualitat des de 1987 i la meva passió per servir en l’acompanyament a persones, van generar en mi, una recerca cap a processos d’autotransformació i autoconeixement madurat en diversos programes desenvolupament transpersonal, el enneagrama SAT amb Cherif Chalakani i Claudio Naranjo. Amb el temps, va resultar un treball d’integració dels meus aprenentatges i experiències per oferir-lo en grups en diferents disciplines i àmbits. Avui dia decideixo viure en entorns que contenen la riquesa de la multiculturalitat: països, persones, formes de viure, que complementen el meu treball fent entrenaments de coaching professional, executiu, personal, constel · lacions organitzacionals, tallers i formació, aplicats en entorns professionals, acadèmics i organitzacionals.
E-mail: Angélica Morales

Carolina Valdenegro

Col·laboradora en formació

Carolina és llicenciada en filosofia i màster en sociologia i direcció de recursos humans. Original de Xile, inicia la seva trajectòria com a professora de filosofia per a nens i facilitant activitats outdoor per a executius. Aporta més de 8 anys d’experiència dedicada al desenvolupament de persones i organització. Durant els últims anys ha estat dedicada a processos d’acompanyament al canvi i desenvolupament del potencial mitjançant tècniques de coaching, PNL, gestió de carreres, creativitat i formació dins de les organitzacions. És reconeguda per la seva capacitat de comunicació, energia, creativitat i treball en equip.
E-mail: Carolina Valdenegro