aecop, aecop catalunya, cellers, events

Aecop Catalunya té el plaer de convocar-vos al 18è Celler del Coaching:

“Emprenedors, un col·lectiu per descobrir per al Coaching Executiu”

Dijous 28 de setembre, 19 h
Restaurant La Camarga
Carrer Aribau 117 (Barcelona).

Seguim amb les activitats enriquidores per a tu, com associat i amic. AECOP CATALUNYA celebra el seu 18è Celler. Esperem comptar amb la vostra participació i la d’aquelles persones vinculades al coaching i mentoring professional de la teva confiança
Imagen2
En aquesta ocasió podrem gaudir d’una invitada molt especial, Isabel Martínez Raibal, presidenta de la comissió d’emprenedoria de Fidem, (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora)
Isabel Martínez és consultora de RRHH i Coach, co-directora del centre NENOOS Girona, Ceo d’e-Coherència i Socia Fundadora de Raibal.
Imagen1

A més, és Directora del curs de Coach Professional de l’Institut Internacional de Coaching i imparteix cursos en col·laboració amb la Fundació Universitat de Girona sobre formació en Coaching e Inteligencia Emocional en les organitzacions.

Sense dubte, la seva dilatada experiència i formació en el camp dels RRHH i el Coaching van a contribuir a gaudir d’un Celler molt pràctic i interessant.

Un abraç i ens veiem el dijous 28!

La Junta Directiva d’Aecop Catalunya

Celler amb preu inclòs en la quota de soci. Únic preu corresponent a la presa de vins i tapes (socis i estudiants de programes acreditats 20 €, sense associats 35 €)
Confirma la teva participació al correu: eventos@aecop-catalunya.com
Gràcies i fins el dijous 28 de setembre !.

Deixa un comentari