aecop, aecop catalunya, events, Grup d'experts, Sin categoría

Aecop Catalunya té el plaer de convocar-te al 2n trobada del Panell d’Experts

Transformació Cultural i Coaching Executiu.

Dimecres 28 de juny, 19:30 a 21 h (després de l’assemblea ordinària). TCN Tuset, C / Tuset 23 – 25 4a planta, Barcelona.

Seguim amb aquesta iniciativa a Aecop Catalunya en què referents de l’Executive Coaching i Experts en Desenvolupament d’Organitzacions debatran entre ells i interactuaran amb la resta d’associats sobre temes d’actualitat.

En aquesta ocasió comptarem amb 2 socis de Aecop Catalunya i referents en l’àmbit del Desenvolupament d’Organitzacions: Gustavo Piera
i Ramon Lacruz.

Capture

Gustavo Piera és enginyer, diplomat en Alta Direcció d’Empreses per l’IESE i diplomat en Peritatge Judicial i Mercantil i Auditoria Socio-Laboral. És fundador i president fins a l’abril de 2017 del grup CMR Ibéria amb les companyies TACK, TMI Espanya i Delivering Happiness Spain. És coach executiu d’alts directius fundador i president honorífic de AECOP Catalunya i facilitador certificat exclusiu en el Procés Marshall Golsmith (MGSCC).

Ramon Lacruz és Coach Executiu, Consultor estratègic, i expert en gestió del talent,
Actualment és Partner i Program Director en ARISE Culture & People i responsable de Talent a NEXE, The way of Change .. Va estudiar Telecomunicacions a La Salle, Màster en Màrqueting i vendes per ESADE, Life Coaching en Institut Olacoach, Executive Coaching and Corporate in Coachville , certificat en ORSC en CCR, certificat amb John Grinder en PNL, en Constel·lacions Organitzacionals per Bert Hllinger Institute i Somatic Coaching en Strozzi Institut, Califòrnia.

Activitat inclosa en la quota de soci. (Per a socis i estudiants de programes acreditats per Aecop) Preu per a no socis 30 €? Activitat reconeguda per l’obtenció de mèrits per a la renovació de certificacions
Confirma la teva participació al mail: eventos@aecop-catalunya.com
Gràcies i fins el dimecres 28 de juny.

Deixa un comentari