aecop, aecop catalunya, events, tallers

Aecop Catalunya té el plaer de convocar-te a un nou taller el 24 d’Octubre

19 h. Taller: “Mindfulness com a recurs
en el Coaching Executiu ”
Teresa Rodeja
Dimarts 24 d’octubre, 19h – 21h.
Barcelona, ​​TCN, C / Tuset 23-25 ​​4ª Planta

Estimat soci @,

En aquesta ocasió et proposem un taller diferent en el qual podrem veure la pràctica del Mindfulness en funció de l’aplicació estratègica que es vulgui dur a terme, tant per als Coaches Executius com per al coachee. Per resumírtelo, què és el que et vas a portar?

* Que et facis una idea clara de què és el Mindfulness
* Què és el que caracteritza el Mindfulness
* El Mindfulness com a recurs en el Coaching Executiu
* Aplicació del Mindfulness al Lideratge i les funcions directives
* Beneficis i impacte del Mindfulness en l’àmbit organitzacional

Imagen2Teresa Rodeja és Cofundadora de la Consultora Economia Humana: www.economiahumana.org. Llicenciada en Psicologia per la UB. Psicòloga experta en Coaching acreditada paper COPC (Col • legi Oficial de Psicologia de Catalunya). Màster Practitioner of Neuro-lingüístic-Programming (PNL). Formada en Constel·lacions organitzacionals i estructurals. Certificada en Wake Up Schools Mindfulness per Institut Europeu de Budisme Aplicat (EIAB). Formada en el programa d’Mindfulness i reducció de l’estrès (MBSR). Directora del Curs d’Especialització en Mindfulness i gestió emocional de la UdG. Col·laboradora docent, supervisora ​​i tutora de coachees en programes formatius universitaris (BMS-UPF, URV, UdG, UOC). Consultora i formadora en competències. Coautora de la “Guia per a la bona pràctica en Coaching-Coaching Psychology”

I aprofitem per recordar-te que el dia 29 de novembre celebrem el nostre 1r Congrés de Coaching Executiu Aecop Catalunya!

Et fem memòria: serà mitja jornada, a la tarda, i comptem amb César Fernández, Alex Galofré, Joaquim Rubio (DRH Cofidis), Antonia Arévalo (DRH Lab. Ordesa), David Alonso (CoachingXValores) … Resérvatelo! No ho deixis … En propers mails et seguim informant de l’estructura de la jornada, de com fer-ho per inscriure’t i altres ponents que formaran part d’aquest 1r Congrés de Coaching Executiu Aecop Catalunya !!!

Activitats sense cost per a Associats de Aecop i estudiants de programes acreditats.
Para no socis: 30 € .Confirma la teva participació al mail: eventos@aecop-catalunya.com
RECORDATORI: EN AQUEST ESPAI L’AFORAMENT ÉS LIMITAT, AIXÍ QUE Fes la teva reserva QUAN ABANS!

Deixa un comentari