aecop, aecop catalunya, events, tallers

Aecop Catalunya té el plaer de convocar-te a un nou taller el 19 d’abril

19 h. Taller: “Habilitats comercials
aplicades al Coaching Executiu ”
Toni Càtedra
Dimecres 19 d’abril, 19h – 21h.
Barcelona, ​​TCN, C / Tuset 23-25 ​​4ª Planta

Imagen1
T’has plantejat alguna vegada de què serveix ser un “Coach Executiu Excel·lent” si després no tens amb qui posar-lo en pràctica?

Saps com posar en valor allò que et fa singular com Coach Executiu?

¿Se’t dóna bé això de “Aconseguir Clients / es”?

Gairebé segur que aquestes preguntes, com a professional o / i com Coach Executiu, te les has plantejat alguna vegada. Acabes la teva formació en Coaching i et dius a tu mateix: “sóc Coach Executiu, i ara què …?” En la majoria d’ocasions ens entestem a ser uns experts en la matèria i que després no fem cas a com rendibilitzar i monetitzar tot nostre coneixement.

¿Algun @ hem cursat de forma reglada alguna assignatura en vendes?

Toni, en qualitat de membre de la junta de Aecop Catalunya compartirà amb la resta d’amics i socis algunes claus per potenciar aquestes habilitats. Durant la seva trajectòria professional ha ocupat diferents posicions: des Director d’Oficines fins Gerent Regional Comercial liderant equips comercials en el sector dels recursos humans. D’aquest taller, et podràs portar:
             

  • Trencar creences entorn al que és vendre
  • Tenir clar què ofereixes i a qui l’hi ofereixes
  • Augmentar la teva seguretat a l’hora de presentar-te a clients

Toni Càtedra és llicenciat en Psicologia de les Organitzacions per la UAB, Màster en Direcció i Gestió de RRHH, Postgrau en Coaching a l’Entorn Laboral a IL·3 i Practitioner en PNL. Membre de Aecop Catalunya des de 2012 i es dedica al Coaching i la formació des 2014.

T’esperem !!

La Junta Directiva d’Aecop Catalunya
Activitats sense cost per a Associats de Aecop i estudiants de programes acreditados.?Para no socis: 30 € .Confirma la teva participació al mail: eventos@aecop-catalunya.com
RECORDATORI: EN AQUEST ESPAI L’AFORAMENT ÉS LIMITAT, AIXÍ QUE Fes la teva reserva QUAN ABANS!

Deixa un comentari