aecop, aecop catalunya, events, Grup d'experts

AECOP CATALUNYA, inaugura “TROBADES DEL PANELL D’EXPERTS EN COACHING EXECUTIU”

A les instal·lacions del Palau Macaya de Barcelona, ​​ha tingut lloc la Primera Trobada del Panell d’Experts en Coaching Executiu de AECOP CATALUNYA
El panell d’experts està integrat per una selecció de socis d’alta qualificació que han assumit el compromís de participar, regularment, en un diàleg estructurat en el qual s’aborden temàtiques d’alt impacte per a la professió, co-participant al mateix temps amb els altres assistents a l’activitat en una dinàmica d’aportació de valor i aprenentatges compartits.

En aquesta primera trobada hem comptat amb SIMON DOLAN i EVARISTO AGUADO, juntament amb una nodrida representació de Coaches, directius de recursos humans de diverses empreses i professionals interessats pel desenvolupament de les persones i les organitzacions a través de coaching.
Imagen1
El tema de reflexió ha estat La importància dels Valors en els temps actuals d’incertesa en les Organitzacions
L’activitat, conduïda per Jesús Martínez Bustos, president de Aecop Catalunya s’ha desenvolupat en dues parts:
En una primera ha tingut lloc un diàleg entre els dos experts convidats, deixant patent, entre altres idees-força, el paper significatiu del coaching, com a metodologia per a la gestió harmònica d’expectatives i generadora de sistemes de valors que posen a la persona en l’ centre de les decisions empresarials.

En una segona part, tots els participants hem pogut intervenir, i intercanviar reflexions i punts de vista prenent com a referència els eixos desenvolupats en el diàleg anterior i compartint visions pròpies en una rica diversitat segons les experiències i papers de cada un en el món professional.
El animadíssim debat es va perllongar sense adonar-nos fins a gairebé més enllà de l’hora prevista, deixant molt bon gust i i fils importants dels que llençar en properes trobades.

Comitè Executiu de Aecop Catalunya

PD: Aprofitem per recordar-3 temes:
1.- No oblidis que queden poques places i molt poc per al nostre congrés a València (Març, 13-14)
2.- Seguim treballant en AECOP EXCEL·LENT i és per això que si vols portar qualsevol dels teus processos a la supervisió grupal, envia’ns un mail a eventos@aecop-catalunya.com perquè puguis participar com a “comunicador”
3.- Et mantindrem informat / a de properes activitats, entre elles, per l’abril: Gestió comercial i Habilitats Comercia

Els comentaris estan tancats