aecop, aecop catalunya, events, noticies

Aecop Catalunya et convida a una excitant aventura? Com a comiat d’aquest 2016

Dilluns 19 de desembre, 19h – 21h.
Barcelona, ​​TCN, C / Tuset 23-25, 4ª Planta

S’acosten les festes de Nadal i Any Nou. En aquestes dates, les empreses, associacions, famílies i grups d’amics es reuneixen, comparteixen, conversen i es diverteixen en un ambient distès i festiu.

A la Junta Executiva de AECOP Catalunya creiem que és l’excusa perfecta per estendre ponts entre els associats, crear sinergies i estrènyer llaços. És per això que, hem preparat una trobada molt especial.

L’objectiu d’aquesta activitat és dinamitzar la trobada que posarà el punt final a l’2016. Es tracta d’una trobada lúdica, on us plantejarem una aventura que girarà al voltant d’un escenari canviant i perillós, una illa que s’enfonsa a cada pas, en la qual s’amaguen grans “tresors” ia la qual enviarem una expedició d’intrèpids aventurers.

Per sobreviure i sortir victoriosos d’allà, hauran de unir els seus esforços per superar els desafiaments, utilitzar adequadament els seus recursos i habilitats, coordinar-se i prendre bones decisions, ja que, només així, podran fer-se amb les recompenses i sortir amb vida de l’Illa Misteriosa.
imagen1
Acceptes el repte?

Ja saps el que opinava Plató: “Pots descobrir més d’una persona en una hora de joc que en un any de conversa”.

Activitats sense cost per a Associats de Aecop i estudiants de programes acreditados.?Para no socis: 30 €
Confirma la teva participació al mail: eventos@aecop-catalunya.com

Deixa un comentari