aecop, aecop catalunya, events, tallers

AECOP CATALUNYA celebra el seu 14è Celler

Reptes i experiències de desenvolupament de Persones a les Organitzacions.
AECOP Catalunya té el plaer de convidar-te al 14è Celler del Coaching:
DILLUNS, 29 setembre 2014 a les 19 hores
El Petit Celler – C / Beethoven, 8, 08021, Barcelona

Seguim amb les activitats enriquidores per a tu, com a associat i amic. AECOP CATALUNYA celebra el seu 14è Celler. Volem donar-te l’oportunitat de compartir experiències i visions amb 2 professionals sobre les necessitats de Desenvolupament de RRHH en les seves organitzacions. Esperem comptar amb la teva participació i la d’aquelles persones vinculades al Coaching i Mentoring professional de la teva confiança.

En aquesta ocasió Conchi Fernández, RR HH Tripulacions a Vueling i Yolanda Martínez Solsona Country Manager a Du Pareil Au Même, compartiran reflexions sobre desenvolupament de Persones en les seves organitzacions.

Conchi Fernández

Porta més de 6 anys treballant en l’àrea de
RR HH de Tripulacions de Vueling. És diplomada en Relacions Laborals, Llicenciada en Ciències del Treball i Postgrau de Coaching Executiu i Personal per la Universitat Pompeu Fabra

Yolanda Martínez Solsona

Porta més de 20 anys en el món del Rettail amb posicions d’alta responsabilitat. Actualment és la Country Manager de Du Pareil Au Même a Espanya. Llicenciada en Ciències Econòmiques per la UB, Especialitzada en Control de Gestió per la UPC, i Postgrau de Coaching Executiu i Personal per la Universitat Pompeu Fabra
Enforteix la teva xarxa de contactes i augmenta la teva focus, compartint preguntes, reflexions i experiències amb altres professionals.
No dubtis posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol informació o detall que precisis.

Activitat gratuïta (consumició no inclosa degustant uns vins, assortits ibèrics i formatges 20 € per a socis; 30 € per a no socis). Places limitades per l’aforament. Si us plau confirma la teva assistència contestant a:

eventos@aecop-catalunya.com
Rep una abraçada,
Gustavo Piera
President de Aecop Catalunya

Deixa un comentari