aecop, aecop catalunya, events

AECOP CATALUNYA “2n TROBADA DEL PANELL D’EXPERTS EN COACHING EXECUTIU”

Durant la setmana passada va tenir lloc la Segona Trobada del Panell d’Experts en Coaching Executiu de AECOP CATALUNYA
El panell d’experts està integrat per una selecció de socis d’alta qualificació que han assumit el compromís de participar, regularment, en un diàleg estructurat en el qual s’aborden temàtiques d’alt impacte per a la professió, co-participant al mateix temps amb els altres assistents a l’activitat en una dinàmica d’aportació de valor i aprenentatges compartits.

Imagen2

Per aquesta segona trobada hem comptat amb RAMON LACRUZ i GUSTAVO PIERA, juntament amb una nodrida representació de Coaches amb un denominador comú: seguir aportant valor a les organitzacions des del Coaching Executiu.

L’activitat ha estat conduïda per Jesús Martínez Bustos, president de Aecop Catalunya i el tema de reflexió ha estat La Transformació Cultural i el Coaching Executiu.
Les principals idees que s’han pogut extreure han estat:
# L’Digitalització com el gran canvi i repte al qual ens enfrontem tant com coaches que intevenimos en organitzacions com dins la nostra professió.
# L’obertura de ment dels Directius cap al desenvolupament dels seus professionals i vinculada a una realitat multicultural en la qual el repte és que la gent vingui motivada a treballar
# El Coaching com a eina de “Des-aprenentatge” perquè els diferents actors del canvi tornin a “re-aprehendre” nous comportaments adaptats a la nova situació en la gestió de persones (millennials, etc …)
# El gaudi a l’empresa com un dels valors en alça en les organitzacions.
# La importància que el Coaching Executiu entri KPI per valorar de forma objectivable seu impacte i com contribueix a la retenció del talent tenint en compte un marc laboral on els col·laboradors no són exclusius d’una sola organització.

Imagen3 … I aprofitem per recordar-te que:

Seguim treballant en AECOP EXCEL·LENT i és per això que si vols portar qualsevol dels teus processos a la supervisió grupal, envia’ns un mail a eventos@aecop-catalunya.com perquè puguis participar com a “comunicador” … i aquesta és una activitat reconeguda per la obtenció de mèrits per a la renovació de certificacions

Deixa un comentari