aecop, aecop catalunya, cellers, events

AECOP CATALUNYA, 14è Celler. Resum

Dilluns passat 29 set compartim un interessant Celler organitzat per AECOP Catalunya. Comptem amb la presència de Conchi Ferrnández, de l’àrea de RRHH de Tripulacions de Vueling i de Yolanda Martínez Sonsona, Country Manager a Du Pareil Au Même.

Ambdues van portar a cambo un fluid i animat diàleg entre elles i la resta de participants gràcies al qual vam comprovar que els reptes de desenvolupament de Persones són bastant semblants fins i tot en Organitzacions tan diferents com en les que es troben.

Conchi i Yolanda compartir amb tots nosaltres les seves experiències, i els reptes de desenvolupament Organitzacional i de Persones en les seves respectives organitzacions.
 
Van comentar la importància d’atreure i fidelitzar el Talent, de la claredat en les polítiques i decisions de RRHH i de direcció, i la importància de donar la cara, també en les comunicacions no agradables.
 
També van destacar la importància de la progressivitat a l’hora d’implantar canvis organitzatius i comportamentals, i el valor afegit i la necessitat d’aspectes tan bàsics, però de vegades tan poc practicats com l’escolta autèntica i el feedback constructiu.
 
Volem agrair tant a Conchi com a Yolanda seva generositat, la seva claredat, la seva senzillesa i la seva autenticitat en totes les experiències i reflexions que van compartir amb els associats i amics de Aecop.

Deixa un comentari