aecop catalunya, artícles, cellers, events

6è celler del coaching

Dimecres 1 de febrer del 2012 a les 19.00

Les 7 lleis que regeixen els valors d’equip

En el món de l’empresa, a totes aquelles persones que tenen equips al seu càrrec i no estan aconseguint els resultats esperats, se’ls contracta un procés de coaching per desenvolupar, donar suport i alimentar la seva capacitat de lideratge.
Darrere de l’èxit o manca d’èxit en un equip hi ha un camí d’aprenentatge que estem explorant en aquests temps.

objectiu:

Què és el que coexisteix juntament amb els valors perquè un equip tingui resultats millors que un altre?
Els líders que han acumulat experiència ens estan inspirant per seguir explorant noves formes de treballar en equip.
Felipe com Coach esportiu, amb un estil propi obrirà un espai per reflexionar, dinamitzar i desenvolupar noves formes i maneres d’acompanyar a directius o professionals que manegen equips.
El millor coach és aquell que mai perd el seu esperit d’aprendre i de co-crear juntament amb altres, sempre en recerca i sempre creatiu per desenvolupar eines que li segueixin donant valor als seus clients.
El Coaching Esportiu, amb el seu especial estil i forma ens ensenya com facilitar, incorporar habilitats noves i saber aprofitar millor la pròpia experiència per tal d’optimitzar objectius, lideratge, relacions i autocrítica.
No dubtis posar-te en contacte amb Ángel Morales per a qualsevol informació o detall que precisis. Confio saludar el dimecres 1 de febrer. Per a això, només has d’enviar la teva confirmació a aquest correu (angelica.morales @ AECOP-catalunya.com).

Rep una abraçada,

Gustavo Piera
Vicepresident AECOP Catalunya

Descarrega la informació

data

Dimecres 1 de febrer del 2012 a les 19.00

lloc

a càrrec de

Facilitat per Felipe Román. Coach – Director de PressingCoach
  • Membre Certificat ACTP de la International Coach Federation (ICF), i de la Comissió de Coaching Esportiu de ICF-Espanya.
  • Format en Executive Coaching (ESADE Business School), en Coaching d’Equips (Escola Europea de Coaching), i Màster Practitioner en Programació Neurolingüística (PNL), format per Robert Dilts.
  • Diplomat en Desenvolupament d’Habilitats Directives per l’ESIC-Institut Superior de Màrqueting de Barcelona. Expert en lideratge, Gestió d’Equips, Habilitats Directives i Comunicació.
  • Ha treballat per a Telefónica, Deutsche Bank, Pfizer, Esteve, Nestlé, Seat, entre d’altres companyies.
  • Soci Expert de l’Associació Espanyola de Coaching Esportiu (AECODE) i Soci Fundador de l’Associació de Coaching Esportiu de Catalunya (ACECAT).
  • Coach de diversos futbolistes, entrenadors i equips de futbol de 1a i 2a divisió.

consulta el calendari d’events

consulta el llistat d’events

Deixa un comentari