aecop, aecop catalunya, events

3r PANELL D’EXPERTS DE COACHING EXECUTIU AECOP CATALUNYA

BARCELONA 10 de maig a les 19 hores

El COACH EXECUTIU DAVANT UN NOU CLIENT
“Els acords preliminars i la gestió d’expectatives inicials ·

El que els nostres clients sàpiguen què és el que poden, i el que no poden, esperar del procés. El fet que en una organització en la qual hi intervindrem tinguem identificat, abans de començar, com es viu el coaching pels que contracten el procés i per aquells “clients coachees” que ho viuran en primera persona.

Parlarem d’anticipació, del poder contextualitzar la cultura i el moment organitzatiu en nom de prevenir l’aparició de demandes sobrevingudes o incompliments de compromisos. El concertar, més enllà del contracte comercial, unes regles del joc consensuades per tots els agents interns, palanques que assegurin l’èxit d’un procés d’alta qualitat.

En aquesta tercera edició del Panell, César Fernández, Joan Carles Jiménez i Joan Pau Ventosa, seran els experts convidats que compartiran estratègies i eines preses de la seva pròpia experiència professional, conduint un debat posterior amb la finalitat de desenvolupar les nostres intervencions com coaches.

César Fernández és llicenciat en Psicologia per la UB; Màster en Esade en Finances i Operacions; Director Associat i Coach en Talengo; Professor Associat a la U.A.B; Mentor a Esade Alumni; Col·laborador Acadèmic en el Postgrau de Coaching a l’Entorn Laboral (IL-3-UB)

Juan Carlos Jiménez és Coach Professional Sènior Certificat AECOP; Llicenciat en Psicologia (UB); Registered Specialist in Work and Organisational Psicology i Diplomat Superior en Direcció i Desenvolupament de Persones (ESADE). Director Tècnic de Projectes de Coaching Organitzatiu. Certificador de AECOP ESPANYA i Responsable de l’Àrea Solidària en el Comitè Executiu de Aecop Catalunya

Joan Pau és conseller, assessor i Coach Executiu. Doctor en Economia i Empresa, PDG per IESE. Líder Acadèmic en EGADE Business School del Tecnològic de Monterrey; President de Human Performance a Espanya i membre de diversos consells assessors. Experiència com a ponent i Conferenciant amb una experiència de més de 30 anys en formació, consultoria de RRHH, gestió del Talent i Gestió del Canvi.

Data: Dijous 10 de Maig de 2018
Horari: De 19 a 21 hores
Lloc de celebració: Palau Macaya. Passeig Sant Joan 108; CP08037 Barcelona?

Places limitades.
Confirma la teva participació en el correu electrònic: eventos@aecop-catalunya.com,

Inversió de 20 euros per a aquells assistents que no són socis de AECOP

Deixa un comentari