aecop, aecop catalunya, cellers, events

10è celler del coaching

Redefinint la meva Marca Personal com Coach ExecutiusAngélica MoralesRafael GarcíaEl passat 14 de febrer es va dur a terme el 10 º Celler de AECOP Catalunya amb una temàtica que va despertar molt interès en els socis i amics de AECOP: “Redefinint la meva Marca Personal com Coach Executiu”. Va ser conduït per Rafael García Monroy, Coach Executiu, i Angélica Morales Arizmendi, sòcia d’ AECOP i Coach Transpersonal.
Gustavo Piera

Gustavo Piera, President de l’Associació a Catalunya, va obrir el celler agraint-nos als convidats per la nostra assistència i compartint les iniciatives i la proposta de valor d’ AECOP per aquest 2013. Va parlar del Congress que es celebrarà a Madrid els dies 8 i 9 de Maig 2013, i del Projecte Solidari.
El celler es va caracteritzar per la participació activa dels assistents i l’enriquiment grupal al posar en comú els descobriments que s’anaven tenint després de cada dinàmica facilitada per Rafael i Angélica. En la recerca d’afinar la nostra marca personal per tenir una oferta encara més coherent, potent, i per descomptat d’èxit, els participants vam reconectar amb les nostres raons d’haver escollit aquesta professió, i vam descobrim el valor que aportem a les organitzacions en el context empresarial actual.

Ens submergim en una revisió de la nostra identitat de Coach (SER), el nostre posicionament de Coach (FER) i els nostres resultats de Coach (TENIR). Realitzem la reflexió des del més essencial de l’oferta de valor de cadascun, passant per les necessitats del client directiu immers en el seu micro-context, tenint en compte la situació del macro-context, i acabant amb una redefinició de la nostra marca personal que abasta alhora al Coach, al client i al context.

L’acomiadament va ser sobre les 21:15h, amb molts ànims i agraint a AECOP un cop més, el resultat interessant d’aquest Celler.
Ens veiem en el proper celler!

Vols veure les imatges del celler?

Imatges

Deixa un comentari